Maandelijks inkomsten met vastgoed

Heb jij wellicht overwaarde in je huis en denk je na hoe je dat slimmer kan gebruiken? Denk jij er ook al langer over na om te investeren in vastgoed? Als alternatief voor de negatieve rente die je over je spaargeld moet betalen. Of om simpelweg een passieve inkomstenstroom op te bouwen?

Start met de C.A.S.H-methode

> Hoe kan je nu het beste je zuurverdiende geld voor jou aan het werk zetten?
> Hoe bouw je een goed vermogen op wat maandelijks een passief inkomen voor je genereert?
> Moet je investeren in crypto of de aandelenmarkt? Of is dat toch allemaal best risicovol?
> Welke alternatieven heb je dan om te investeren en meer rendement te maken, zonder dat het risico erg groot is?

Is investeren in vastgoed iets voor jou?

✔ Passief inkomen.

✔ Rendement maken op je vermogen.

✔ Geen negatieve rente meer betalen op je spaargeld.

✔ Een veilige, waardevaste belegging.

✔ Potentiële waardegroei.

✔ En uiteindelijk financiële vrijheid…

Als dit jou ook goed in de oren klinkt dan is investeren in vastgoed wellicht een goede optie om meer vermogen op te bouwen.

Denk je eens in hoe het is om maandelijks weer opnieuw de huurpenningen te ontvangen. Het hebben van een dak boven je hoofd is één van de eerste basis levensbehoeften van iedereen.

Er zal dus altijd een grote vraag zijn en blijven naar huurwoningen waardoor je blijvend een goed rendement kan opbouwen. En juist door de jaarlijkse inflatie is het ook nog eens een hele waardevaste belegging.

Cashflow binnen 6 maanden met vastgoed

De C.A.S.H.-methode

Door de jarenlange ervaring zijn wij al tegen veel zaken aangelopen en hebben we onze neus al vaak genoeg gestoten. Door schade en schande zijn wij veel wijzer geworden. Echter hoef jij deze zelfde fouten natuurlijk niet meer te maken! Speciaal voor iedereen die wil starten met beleggen in vastgoed of die al een portefeuille heeft en niet goed weet hoe deze snel is op te schalen hebben wij de unieke C.A.S.H. methodiek ontwikkeld. Hierbij doorlopen wij hand-in-hand met je het gehele proces van start tot uiteindelijke aankoop en verhuur toe en leren we je hoe je het beste je huidige portefeuille kan gebruiken als vliegwiel voor het verder doorgroeien van je panden.

Deze C.A.S.H.-methode is zo effectief dat ruim 95% van de coachees die starten binnen hun eerste 6 maanden een eerste of volgend beleggingspand kopen. Nog voordat het traject is afgerond begint je cashflow daarmee al te lopen!

Start met duurzaam investeren
Middels een intakeformulier en een telefonisch gesprek kijken we of je toegelaten wordt tot de C.A.S.H.-methode.

Luister naar Dennis, die binnen enkele maanden een erg goede deal wist te scoren:

Of naar Maxim, die met geleerde kennis een mooi pand heeft gekocht in Schiedam:

Geloof het of niet…

Ik heb mijn portefeuille in 2020 al zien groeien met 15 panden…
En inmiddels staat de teller half mei 2021 alweer op 12 panden voor dit jaar.

Maar wat wij kunnen, kan jij ook!

Wij hebben enkel een aantal jaren voorsprong in kennis, ervaring en netwerk. Maar ook wij zijn begonnen zonder kennis, zonder ervaring en zonder veel vermogen. Als je het eenmaal doorhebt, is het net monopoly, maar dan in de echte wereld met echte panden. En elke maand opnieuw komen je huurders door je straat heen en betalen ze voor de woning 😉 .

In het traject leren wij jou ook hoe je door het gebruik van good debts en hefbomen rendement kan maken met minimale eigen financiële middelen, zonder enige voorkennis. Je ontdekt hoe je binnen 6 maanden je eerste of meerdere panden aankoopt.

Dit hebben ruim 95% van de cursisten die gestart zijn inmiddels al bereikt! En niet alleen onze cursisten, ook wij blijven continu onze portefeuille verder uitbreiden.

> Ben je helemaal nieuw in vastgoed?
En weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je bang om dure missers te begaan? Dan is de C.A.S.H.-methode je ticket naar je eerste vastgoed en financiële vrijheid. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kan dit doel sneller bereikt worden dan je zelf wellicht denkt.

> Heb je inmiddels al Vastgoed?
En ervaar je al maandelijks de passieve huurinkomsten? Mooi! Dan zal de C.A.S.H.-methode van De Vastgoedbegeleider je sneller door laten groeien naar het uitbreiden van je portefeuille, ongeacht de grillen in de huizenmarkt en de pan uitrijzende huizenprijzen. Goede deals waar je een prima rendement kan maken zijn namelijk nog steeds te vinden!

We laten je zien, ongeacht wanneer je een pand koopt, dat deze beproefde methode altijd zorgt voor maandelijkse inkomsten. We laten je zelfs zien hoe je dit in box 3 kan doen zonder dat je belasting hoeft te betalen, dus volledig legaal en volgens de belastingwetten!

De C.A.S.H.-methode is een ‘future proof systeem’

Hoe zijn wij daar zo zeker van?

Wij passen het systeem zelf al toe sinds 2006 en hebben door de jaren heen al vele cursisten geholpen om middels deze methode een mooie, goed renderende en toekomstbestendige vastgoedportefeuille op te bouwen.

Hoe? Heel simpel: door het systeem en onze unieke methode te volgen.

Als je in staat bent om simpele instructies te volgen, commitment en inzet toont door te doen wat wij adviseren dat nodig is om succesvol in Vastgoed te worden, dan is het creëren van financiële vrijhoud middels een vastgoedportefeuille een logisch vervolg:

93,7% van de cursisten

beschreef ons C.A.S.H. programma als zeer waardevol, compleet en informatief. Al deze cursisten hebben ons systeem met succes geïmplementeerd!

Score: 4,7 van 5

De coachees gaven onze tools en investeringsstrategieën maar liefst een beoordeling van 4,7 uit 5, vanwege de kwaliteit en relevantie, ook in de huidige oververhitte vastgoedmarkt.

Het mooie aan een goed systeem is dat ze zo zijn ontworpen dat iedereen ze gemakkelijk kan volgen en dat iedereen ze ook kan toepassen. Je hoeft jezelf niet te frustreren door fouten te maken of het zelf proberen uit te vinden waardoor je wellicht geld verliest. Ook hoef je zelf niet te proberen om de meest efficiënte weg te vinden.

Tijd, moeite of geld hoef je ook niet te verspillen. Wij kunnen je begeleiden op je reis in het vastgoed en bij het opbouwen van een passief inkomen uit je vastgoedportefeuille. Hiervoor heb je geen voorkennis of ervaring nodig, enkel wat eigen vermogen, een gezonde dosis motivatie en de juiste werkethiek.

Dan kan jij, met het bewezen C.A.S.H.-systeem, dat al helemaal uitgestippeld is voor jou, ook succesvol worden. Iemand anders heeft alle fouten al gemaakt en alle paden al in kaart gebracht, zowel goed als fout. Wat jij krijgt is een bewezen blueprint met daaromheen persoonlijke begeleiding, zodat je alle handvatten krijgt om succesvol die panden te vinden die niet op Funda staan, off-market en below market value panden.

Het C.A.S.H-programma van De Vastgoedbegeleider bewijst keer op keer dat cursisten ook echt hun eerste Vastgoed kopen of hun portefeuille door laten groeien. Vele beleggers gingen je al voor en genieten nu maandelijks van meer financiële vrijheid door de extra huurinkomsten uit hun vastgoedportefeuille.

Vragen die we vaak krijgen zijn: Zijn er nog steeds mogelijkheden om goede deals te vinden in vastgoed? Kan je hier echt je vaste baan mee vervangen? En waarom zou ik nu kopen op de top van de markt, wanneer de kans aanwezig is dat de waarde van woningen gaat dalen? Zijn er wel voldoende huurders? Kan ik wel meerdere panden financieren als ik maar een klein inkomen heb?

Het is heel simpel! Wij leren jou hoe je onder de marktwaarde koopt, zelfs in een oververhitte markt. We leren je hoe je je bod kan onderbouwen en waarom je de prijs nog naar beneden kan drukken. Dagelijks zie ik deze deals voorbij komen. Hierdoor heeft je investering al meteen overwaarde.

Maar als de woningmarkt echt gaat dalen, wat dan?

Als je op de juiste manier belegt dan maakt dat echt niets uit!

We leren je om beleggingspanden te kopen die een positieve cashflow genereren. Als jouw pand verhuurd is voor een bepaald bedrag per maand, ontvang je die huur dan nog steeds als de huizenmarkt met 5% zakt? En die huurders blijven ook gewoon maandelijks de huur betalen als de huizenmarkt al met 10% of zelfs 15% gedaald is? Ja, natuurlijk! Want ze willen graag een dak boven hun hoofd en zullen dus netjes de huur blijven betalen. Hierdoor maakt het op korte termijn niet veel uit als je beleggingspand “onder water” komt te staan.

Je hebt het C.A.S.H.-systeem, dat geeft houvast!

Je leert begrijpen dat de markt altijd op en neer gaat. 100% zeker dat er een moment in de toekomst komt dat de huizenmarkt ook weer gaat dalen. Het grote verschil is, dat jij leert hoe je dit in je voordeel kunt laten werken en dus niet hoeft te wachten totdat de markt gaat draaien.

De C.A.S.H.-methode is zeker GEEN SNEL RIJK METHODE!

Het is een intelligent, zeer uitgebreid programma voor de langere termijn. Je koopt meestal geen woning om deze over een jaar alweer te verkopen. Het kan wel en het kan je leuke winsten opleveren, maar die zijn voor de korte termijn en hiermee creëer je geen maandelijks passief inkomen voor de lange termijn.

Je investering in het pand zal op lange termijn (25+ jaar) vrijwel altijd stijgen, ook als er tussentijds een correctie in de markt komt.

Mensen die in 2006, 2007 of 2008, net voor de kredietcrisis, op het hoogtepunt van de markt een woning kochten hebben jarenlang onder water gestaan. Maar op dit moment kunnen ook zij de woning weer met een flinke overwaarde verkopen! Voor de korte termijn maakt het niet uit, want je maandelijkse inkomen komt via de huurinkomsten die je huurders betalen. En een feit is dat je huurinkomsten wel elk jaar met een paar procent stijgen!

Laten we naar een aantal feiten kijken…

Feit: recent onderzoek wijst uit dat 35% van de Nederlanders liever huurt dan investeert in een hypotheek. Dit betekent dat er huurders in overvloed zijn.

Feit: huren stijgen gemiddeld met 3% per jaar. Als huurprijzen stijgen, stijgt ook jouw maandelijks inkomen.

Feit: expats en immigranten huren eerst, voordat ze gaan kopen. Dit is een ongelofelijk grote huurmarkt, waar wij als vastgoedbelegger van kunnen profiteren.

Feit: er is een groot tekort aan woningen in Nederland. Op dit moment rond de 300.000 woningen. Het gaat nog jaren duren voordat de achterstand in Nederland enigszins is ingelopen. Meer vraag dan aanbod betekent stijgende huizenprijzen.

Feit: met 1 op 3 huwelijken die stuk lopen, zullen er meer en meer kleinere huishoudens ontstaan dan ooit. Veel van deze single huishoudens gaan (tijdelijk) huren. Dit betekent nog meer huurders en hogere huurprijzen voor de vastgoedbelegger.

Feit: op dit moment is 38% van de huishoudens een eengezinshuishouden. De komende jaren loopt dit percentage nog verder op tot ruim 42% in 2025. Dat betekent dat er nog meer vraag naar woonruimte komt waar er nu al een groot tekort is.

Feit: het aantal buitenlandse studenten, dat in Nederland wil studeren en het aantal studenten die liever uit huis wonen bleef stijgen voor Corona. Dit komt vrijwel zeker weer terug. En het mooie is, bijna alle studenten huren.

Feit: elk jaar groeit de Nederlandse bevolking. Dit betekent in potentie elk jaar meer huurders.

Met bovenstaande feiten wordt duidelijk dat de huurinkomsten, met een stijgend woningtekort, alleen maar kunnen stijgen de komende tientallen jaren. En dat is dus de reden waarom jouw inkomen uit vastgoed mee kan stijgen.

Dit kun je van de C.A.S.H.-methode verwachten

Hoe kan jij nu zelf ook profiteren van de vastgoedmarkt?
En hiermee een passief inkomen opbouwen?
Juist daarvoor hebben wij de C.A.S.H.-methodiek ontwikkeld.

BELANGRIJK:   C.A.S.H. is een traject van 180 dagen voor maximaal 12 deelnemers.

Op donderdag 9 september 2021  beginnen we met een nieuwe groep.
Ben jij na de zomer klaar om je eerste stappen te zetten in vastgoed? Meld je dan aan om jouw plek te verzekeren. 

Leergierige groep

Middels een tweewekelijkse video groepscall worden alle vragen waar elke cursist tegenaan loopt binnen de groep behandeld en beantwoord. Je wordt dus gehoord en krijgt altijd antwoord op alle vragen die je hebt. Het positieve, wat wij vaak terug horen van coachees, is dat je juist ook veel van elkaar leert.

Persoonlijke aandacht en de tijd nemen voor de cursisten vinden we namelijk erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je alles duidelijk hebt voordat je een aankoop doet zodat je geen kat in de zak koopt.

1 op 1 support

Ook krijg je 24/7 toegang tot onze privé community, waar je met elkaar kunt contacten en vragen kunt stellen. Maar waar je ook dagelijks via een 1:1 kanaal rechtstreeks met Mark en Berry om support kan vragen. Ook worden in dit kanaal off-market en below market deals aangeboden, zodat deelnemers van C.A.S.H. scherp kunnen aankopen. De juiste financiering erbij (ook hiervoor kan je gebruik maken van het opgebouwde netwerk van specialisten waar wij zelf mee samen werken) en dan doorgroeien met de portefeuille. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat iedereen minstens 1 pand koopt in de 6 maanden dat het traject loopt, echter zijn er ook coachees die 2, 3 of nog meer panden gekocht hebben in deze periode.

Vastgoedcoach mark van der pol

Mark van der Pol

Vastgoedbegeleider

Vastgoedcoach Berry van den Berg

Berry van den Berg

Vastgoedbegeleider

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot De Fundering. Dit is een online leeromgeving waarin het trainingsgedeelte en alle content staat. Hier kan je gefaseerd in eigen tempo nieuwe content tot je nemen die je stap voor stap meeneemt in het proces.

Denk hierbij aan zaken als de start van de reis als vastgoedbelegger, strategie, het vinden van off market deals, onderzoek, financieel plan, de deal, waarde creëren, verhuren, expansie en transformatie.

Deze modules bestaan allemaal ook weer uit een groot aantal submodules waardoor je in zes maanden tijd alle belangrijke zaken leert waar je rekening mee moet gaan houden bij het investeren in vastgoed.

Live mastermind

Verder organiseren we twee keer per jaar een live Mastermind met de groep. Hier komen ook ervaren beleggers/gastsprekers en brengt zo ontzettend veel nieuwe inzichten voor je mee. Tevens is het een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk verder uit te breiden met andere vastgoedinvesteerders.

De eerstvolgende LIVE Mastermind vindt dan plaats op 25 september 2021.

Leer van 30 jaar vastgoed ervaring

Je lift mee op ruim 30 jaar vastgoed ervaring van Mark en Berry, twee doorgewinterde vastgoedbeleggers met een enorme schat aan ervaring. Daarnaast hebben zij een portefeuille die alleen al sinds begin 2020 met ruim 7 miljoen gegroeid is. Onder het mom ‘Practice what you preach’ geven zij zelf nog dagelijks het goede voorbeeld en blijven zij de portefeuille verder uitbouwen door regelmatig nieuwe panden aan te kopen. In 2020 werden er 15 panden aangekocht, waarbij de gemiddelde aankoopprijs ruim 15% onder de latere taxatiewaarde lag. Een teken dat het ook nu nog prima te doen is om panden beneden de marktwaarde aan te kopen! In ons traject krijg je niet alleen theorie voorgeschoteld, maar juist ook veel verhalen en ervaringen uit de praktijk waardoor je concrete handvatten ontvangt om te starten.

Binnen 6 maanden een beleggingspand

Dat ons coachingsprogramma voor iedereen goed werkt blijkt wel uit het feit dat ruim 95% van de cursisten ook daadwerkelijk binnen 6 maanden het eerste beleggingspand aankoopt. Indien jij alle modules keurig doorloopt en de bijgaande huiswerkopdrachten uitvoert, dan is de kans dus zeer groot dat jij ook binnen 6 maanden een koopovereenkomst tekent van je eerste (of volgende) beleggingspand.

Hierdoor weet je zeker dat je binnen een korte periode een extra cashflow op gang krijgt die bijdraagt aan je financiële doelstellingen.

Toegang tot alle benodigde documenten

Alsof bovenstaande nog niet voldoende is geven we je ook toegang tot alle documenten die we zelf in gebruik hebben (denk aan huurverhogingen, eindafrekeningen, opzeggingen, huurcontracten, koopcontracten, leningovereenkomsten etc.) en toegang tot het netwerk van specialisten waarmee we samenwerken. Voor al deze specialisten geldt dat ze zelf tevens ook actieve vastgoedbeleggers zijn en meerdere panden in hun bezit hebben. Denk hierbij aan disciplines als een jurist, taxateur, verzekeringsagent, financieringsadviseur, crowdfundings accountmanager, fiscalist, bouwkundige, herbestemming- en transformatie expert, vve-deskundige etc.

Meer vrijheid en financiele onafhankelijkheid

De C.A.S.H.-methode is daadwerkelijk een high value programma. Met concrete heldere stappen waardoor je in slechts enkele maanden gestaag bouwt aan de fundering van je vastgoedreis. Met veel contactmomenten om je, waar nodig, te ondersteunen zodat je kunt toewerken naar een vastgoedportefeuille waarin je meer vrijheid krijgt en je je alleen nog bezig gaat houden met de dingen waar je echt blij van wordt!

Het C.A.S.H.-programma is een investering in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. In onze ogen is een investering in jezelf een van de beste investeringen die je kan doen. Wij hebben door de jaren heen vele tienduizenden euro’s uitgegeven aan seminars van Tony Robbins, 1-op-1 coaching van Robert Kiyosaki, mentoren als Darren Hardy, George Zalucki, Michael Pilarzcyk en Brian Tracey.

Als je een stap verder wil komen, zijn wij van mening dat je bereid moet zijn om in jezelf te investeren!

 • Gaat C.A.S.H. jou helpen om een gezonde vastgoedportefeuille op te bouwen?
 • Ben je bereid om een aantal uur per week tijd vrij te maken om te leren?
 • En wil jij slim gaan bouwen aan een financieel vrije toekomst?
 • Wil je op korte termijn je eerste vastgoed aankopen?
 • En heb je een groei mindset?

 • Sta je open voor advies en begeleiding?
 • Ook op zoek naar een stevig netwerk?
 • Je durft actie te ondernemen en bent niet bang voor nieuwe dingen?
 • Je wil samen met anderen leren en elkaar stimuleren?
 • Je hebt minimaal € 75.000 spaargeld of overwaarde in je woning?
 • En je bent gemotiveerd en bereid om energie en geld in je persoonlijke ontwikkeling te investeren?

Dan is ons C.A.S.H. traject exact wat je nodig hebt. Hierin leren wij jou hoe je financieel vrij kunt worden met het beleggen in vastgoed!

Wil jij ook binnen zes maanden je eerste of je volgende pand gekocht hebben, start dan nu en klik op onderstaande link voor de aanvraag tot meer informatie.

Ja, ik wil meer weten over de C.A.S.H. methode

Na het invullen van deze korte vragenlijst krijg je automatisch de mogelijkheid om een belafspraak in mijn agenda in te plannen en dan kunnen we kennis maken.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en ons succes met je te delen!

Let op! Het aantal vrije plekken is gering. Wij kunnen alleen veel waarde leveren en succes garanderen, wanneer we iedereen ruim voldoende aandacht kunnen geven. Dit betekent dat we niet een standaard cursus aanbieden, maar dat we jou centraal zetten en jouw persoonlijke reis gaan begeleiden, afgestemd op jouw ambities en wensen. De coaching wordt gedaan door onszelf, dus wij kunnen alleen werken met investeerders die gemotiveerd zijn en er een succes van willen maken!