Coaching

Door alle kennis en het netwerk wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd werd ik steeds vaker benaderd om bekenden te helpen met hun eerste vastgoedpanden en hun reis in de vastgoedwereld. Eerst mijn beste maat, daarna mijn vader, later mijn jongste zus en de middelste zus. En dit breidde zo steeds verder uit. Ik merkte dat ik het erg leuk vind om mensen op weg te helpen naar hun eerste pand omdat ze dit vaak als erg spannend ervaren, het idee hebben de expertise en kennis te missen en graag iemand naast zich hebben die over hun schouder mee kijkt of ze niets over het hoofd zien. Ik haal hier veel voldoening uit en via de succesverhalen van ‘mijn klanten’ is de coaching inmiddels zover opgeschaald dat ik momenteel tientallen startende en ervaren vastgoedbeleggers begeleid en help om hun vastgoedportefeuille op te bouwen of verder uit te breiden.

Ik neem je mee aan de hand en laat je alle stappen van het proces doorlopen om uiteindelijk een beleggingspand aan te kopen en zodoende een passief inkomen te genereren. Ik kijk letterlijk over je schouder mee om te zorgen dat je geen onnodige fouten maakt en om je de valkuilen te laten zien en alle tips en tricks te leren. Deze begeleiding gebeurt in kleine groepen of in een persoonlijke 1-op-1 setting, afhankelijk van jouw wensen natuurlijk.

Om in aanmerking te komen of meer informatie te ontvangen omtrent mijn coaching verzoek ik je vriendelijk om het intakeformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 3 werkdagen contact met je op om nadere informatie te geven en een gesprek in te plannen.

Iedere maand passief inkomen genereren met vastgoed?