Vastgoed Masterminddag

Onzekere tijden voor vastgoed investeringen? Niet als je het slim aanpakt!
Kom ook naar de Vastgoed Mastermind Dag in het najaar van 2024 in Lieshout.

Wat je nodig hebt om de komende jaren succesvol te (blijven )investeren in vastgoed

De vastgoedmarkt in Nederland is volop in beweging. Door de aangekondigde stapeling van diverse nieuwe wet- en regelgeving en de ingevoerde aanpassingen in box 3 staat er nogal wat te veranderen voor de vastgoedbelegger.

Is beleggen in vastgoed anno 2024 nog wel interessant? is er nog wel rendement te maken en een positieve cashflow te genereren?

Zeker wel! Dat leer je tijdens deze Masterminddag.

Drie belangrijke dingen die je daarbij nodig hebt en op de Vastgoed Masterminddag krijgt, zijn:

vastgoedmentors

Actuele expert kennis

Professionele vastgoedmentors die je bijstaan met actuele kennis en jaren ervaring en strategieën hoe je bijvoorbeeld (alternatief) vastgoed kunt vinden, jouw vastgoed goed financieren en hoe je je bestaande vastgoedportfeuille kunt beschermen.

Op de Vastgoed Masterminddag krijg je deze middelen tot je beschikking.

Bestel tickets

Je krijgt een enorm leerzame en waardevolle dag, want:

✓ High level sprekers

Je mag leren van meerdere high professional speakers met ervaring en kennis op relevante vakgebieden als vastgoedbeleggen, financiering, mindset, regelgeving, etc.

✓ Gelijkgestemden

Je ontmoet een netwerk van vastgoedbeleggers die een stap verder zijn, waar je ontzettend veel van kunt leren en ontvangen.

✓ Duidelijke focus

Je leert de juiste mindset en de juiste focus om je passieve inkomstenstroom te krijgen met vastgoed en je doelen te realiseren.

En toegang tot inhoudelijk zeer waardevolle informatie, zoals…

 

✅ Waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden bij het aankopen van vastgoed

✅ Hoe je kunt investeren in minder gebruikelijke assets met een prima rendement, zoals zorgvastgoed

✅ Waar je in deze tijd aantrekkelijke beleggingspanden vindt

✅ hoe je alternatieve financieringsvormen, zoals crowdfunding, kan gebruiken om projecten van de grond te krijgen en om toch dat beleggingspand te kunnen kopen

✅ Hoe je een woning wél kan verduurzamen en in de vrije sector kan blijven,

✅ Welke vervolgstappen je kunt volgen om je eerste pand te kopen

Maar ook…

✅ Hoe je het beste je vermogen kan laten groeien zonder dat alles naar de fiscus gaat

✅ Alles over beleggen, pensioenbeleggen en andere vormen van vermogensopbouw

✅ Wat de puntentelling inhoudt en hoe je ervoor zorgt dat je voorbereid bent op de nieuwe aangekondigde wetgeving hieromtrent en hoe je je vastgoed zo goed mogelijk kan beschermen tegen de aangekondigde nieuwe regelgeving

✅ Wat de wet Goed Verhuurderschap inhoudt en voor jou betekent

✅ Wat verhuurbanken op dit moment doen om hun klanten binnenboord te houden
 
✅ Wat je opties zijn bij herfinancieren
 
✅ Hoe je een joint venture opzet, zodat je knowhow en kapitaal kunt bundelen en de projectrisico’s kunt delen

En veel meer.

Bestel tickets

Is de Vastgoed Masterminddag geschikt voor mij?

De Vastgoed Masterminddag is voor:

>> Ondernemers die een deel van hun ondernemersvermogen willen voor zich willen laten werken om een passieve cashflow op te bouwen of pensioen willen opbouwen voor de toekomst.

>> Particuliere huisbezitters die overwegen om de overwaarde van hun woning aan te wenden voor vermogensopbouw of die hun spaargeld willen beschermen tegen de hoge inflatie.

>> Bestaande vastgoedbeleggers zijn zeker welkom om te leren welke stappen er gezet kunnen worden om je portefeuille voor de aankomende regelgeving te beschermen. Heb je al een aardige vastgoedportefeuille en wil jij graag verder groeien in het vastgoed? In al deze gevallen is deze Vastgoed Masterminddag voor jou interessant.

Bestel tickets

3 redenen waarom je naar de Vastgoed Masterminddag gaat:

Veel vastgoedbeleggers zijn gestart met beleggen in vastgoed om bijvoorbeeld een pensioen op te bouwen als ondernemer of om een extra inkomen op te bouwen om een AOW of pensioen aan te vullen in de toekomst. Het is natuurlijk ontzettend zuur als de overheid vervolgens de spelregels gaat aanpassen waardoor je rendement, en dus in veel gevallen je (aanvulling op) pensioen in rook op gaat.
Gelukkig zijn er nog voldoende kansen in de markt en zijn er ook veel acties die je kan nemen om te zorgen dat je portefeuille beter beschermd is tegen de aanstaande regelgeving.

Reden #1:
Ontdek hoe jij je geld voor je kunt laten werken door middel van vastgoedinvesteringen

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent met ondernemersvermogen of een eigenaar met een koopwoning met overwaarde. En het maakt niet uit of je net begint of al ervaring hebt met vastgoedbeleggen. Op ieder niveau is de Vastgoed Masterminddag interessant! Het belangrijkste is dat je in beweging komt, zodat je zeker weet dat jij je dromen gaat realiseren. En dat je de juiste mindset en focus meekrijgt om richting jouw financiële doel te komen.

vastgoed investering investeren in vastgoed live dag

Reden #2:
Leer waar je rekening mee moet houden om succesvol te (blijven) beleggen

De vastgoedmarkt in Nederland is volop in beweging. Door de aangekondigde stapeling van diverse nieuwe wet- en regelgeving en de ingevoerde aanpassingen in box 3 staat er nogal wat te veranderen voor de vastgoedbelegger. Is beleggen in vastgoed anno 2024 nog wel interessant? is er nog wel rendement te maken en een positieve cashflow te genereren? Zeker wel! Dat leer je tijdens deze Masterminddag.

Reden#3:
Ontmoet waardevolle sprekers en medebeleggers en leer van elkaar

Tijdens de Vastgoed Masterminddag zul jij antwoord krijgen op vele vragen, maar heb je daarnaast ook de kans om antwoord te krijgen op alle andere vragen die jij hebt over de vastgoedmarkt. Deze Masterminddag is de uitgelezen mogelijkheid om te leren, te ontmoeten en inspiratie op te doen.

vastgoed masterminddag event vastgoed beleggen beleggers

Ervaringen van deelnemers:

★★★★★

Het meest waardevolle vind ik voornamelijk de hoeveelheid kennis en de juiste mindset, het is een leertraject en dat is geweldig!
We gaan zeker nog een keer komen, omdat we dit netwerk willen onderhouden.
het leren van en met elkaar is echt super zinvol. Over twee jaar hopen we ons derde pand aan te kopen.”

Jessy & Jimmy / Tijdens Masterminddag

★★★★★

“Je krijgt inhoudelijk zeer waardevolle informatie in zeer korte tijd. En je krijgt hier vertrouwen, inzichten en handvatten om daadwerkelijk aan de gang te gaan”

Jermain / Tijdens Masterminddag

★★★★★

Ik raad de Vastgoed Masterminddag aan, want het is een van de beste methodes om bekend te worden met de vastgoedwereld, om kennis op te doen en up-to-date te blijven.”

Dirkjan Kok / Tijdens Masterminddag

★★★★★

Waarom ik naar de Masterminddag ga? Er is en enorme kennisdeling. En door binnen dit netwerk met elkaar te overleggen wordt je alleen maar slimmer en beter voorbereid op de toekomst.”

Hans Vink / Tijdens Masterminddag

Ons programma is goed verzorgd:

Inloop & start ochtendprogramma

De inloop is vanaf 9.30 uur waarna we het ochtendprogramma om 10.00 uur starten.

Lunch

Na het ochtendprogramma wordt de lunch verzorgd en vanzelfsprekend is er de gehele dag voldoende koffie en thee aanwezig.

Middagprogramma

In de middag hebben we op een leuke en ongedwongen manier diverse experts vanuit verschillende vastgoeddisciplines aan het woord die meer vertellen over hun expertise en wat ze voor startende en groeiende beleggers kunnen betekenen. Ook heb je hier direct de mogelijkheid om de vragen te stellen waar je tegenaan loopt.

Netwerkborrel

We sluiten onze Vastgoed Masterminddag af met een netwerkborrel. Een ideale manier om op een informele, ongedwongen sfeer ervaringen en kennis te delen met andere vastgoedbeleggers en om je netwerk verder uit te breiden. ‘Your network is your net worth’ is een veel gehoorde uitspraak, dus maak van deze gelegenheid gebruik om nieuwe beleggers te leren kennen.
Hoe pakken anderen het aan? Welke ervaringen kun jij meenemen bij het aankopen van jouw allereerste beleggingspand of bij het opschalen van je vastgoedportefeuille?

Bestel tickets

Leer van de beste gastsprekers uit de vastgoedwereld:

We hebben een aantal zeer ervaren vastgoedprofessionals in huis gehaald die hier graag hun ervaring delen. Vrijwel al deze professionals hebben naast een heleboel expertise in hun vakgebied, ook zelf een vastgoedportefeuille opgebouwd. Zij begrijpen dus als geen ander hoe een vastgoedbelegger denkt en waar de vastgoedbelegger de komende jaren mee te maken krijgt.

Mark van der Pol vastgoed

Mark van der Pol – De Vastgoedbegeleider

is sinds 2006 actief als vastgoedinvesteerder. Inmiddels omvat zijn portefeuille enkele tientallen appartementen, studentenwoningen, kamerverhuurpanden, winkelpanden, kantoren en eengezinswoningen. Weet altijd op een creatieve manier financiering rond te krijgen. “Een goede deal vindt altijd financiering” is niet voor niets een veel gehoorde uitspraak van hem.

Hij krijgt energie van het begeleiden en coachen van andere vastgoedbeleggers en om zijn kennis te delen. Hij leert zijn mentees alle stappen die zij moeten doorlopen van het zoeken, aankopen tot verhuren van een beleggingspand. Vanzelfsprekend binnen de wet- en regelgeving van de huidige markt.
Onder het motto ‘Als je niet kan delen kan je ook niet vermenigvuldigen’ heeft hij al verschillende samenwerkingen uitgevoerd.

vastgoedbegeleider.nl

Michel Klaassen – EPA-W & EPA-U adviseur,  huurprijsoptimalisatie en projectbegeleiding

Hoe verbeter je de verhuurbaarheid van je vastgoedportefeuille? Hoe verbeter je de functionaliteit en energieprestaties van je vastgoed? Hoe ga je van een onrendabele naar een rendabele vastgoedinvestering? 

Deze en andere vragen staan vandaag de dag centraal, door de invloed van de energiecrises, torenhoge inflatie, opgelopen rente, gestegen bouwkosten en natuurlijk de overkill aan politieke veranderingen die op stapel staan. 

Michel heeft de antwoorden op deze vragen en voorziet je graag in doeltreffend advies. Michel heeft door zijn studie Bouwkunde, trainingen en cursussen ten tijde van meerdere vastgoed gerelateerde functies ruime ervaring opgedaan in beheer en onderhoud van vastgoed. 

pbov.nl

En nog andere gastsprekers…

Bestel je Vastgoed Masterminddag e-ticket

Vastgoedbegeleiders mark en berry live mastermind

Het ticket geeft je:

 • Toegang tot de Masterminddag op 21 september of 5 oktober in Lieshout’
 • Essentiële informatie waarmee je in 2024 succesvol in vastgoed kunt investeren
 • Interessante sprekers die hun kennis en ervaring met je delen op gebied van financiering, vermogensopbouw, belastingvoordeel, vastgoedprojecten en meer
 • Contact met het Vastgoednetwerk van experts en vastgoedbeleggers op verschillende niveaus
 • De juiste focus en mindset training om je vastgoeddoel te behalen
 • Antwoorden op al je vragen van financieel en vastgoedexperts
 • Een lekkere lunch en borrel t.w.v. 49,95

en als bonus:

 • Het e-book “Iedere maand passief inkomen opbouwen met vastgoed door de bewezen C.A.S.H. methode”, geschreven door Vastgoedexpert Mark van der Pol
 • De beste tips hoe je je panden 100% Hugo-proof kan maken en daardoor geen last hebt van de voorgestelde regulering
 • Informatiesheets na afloop toegestuurd,
 • Contactgegevens professionals,
 • Optioneel: € 500,- (incl. btw) korting op het 6 maanden mentorprogramma C.A.S.H. waarbij je onder begeleiding je eerste pand kunt financieren en aankopen.

347,- incl. BTW

Bestel je e-tickets

Vragen over de Vastgoed Masterminddag? Stel ze via info@vastgoedbegeleider.nl.

Datum

zaterdag 21 september of 5 oktober 2024

Programma

10.00u tot 18.00u
Inloop 9.30 u

Locatie

Bavaria Brouwerijcafe,
Heuvel 5, Lieshout

Investering

€ 347,- incl. BTW

Een impressie van vorige Vastgoed Masterminddagen:

Masterminddag editie 4
Maart 2023 – Lieshout:

Masterminddag editie 3
Oktober 2022 – Lieshout:

Masterminddag editie 2
September 2021 – Vught: