Live Vastgoed Masterminddag

Datum

zaterdag 25 maart 2023

Programma

10.00u tot 18.00u
Inloop 9.30 u

Locatie

Bavaria Brouwerijcafe,
Heuvel 5, Lieshout

Investering

tijdelijk € 247,- incl. BTW early bird prijs t/m 15 november 2022

Vastgoed Masterminddag

Samen hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het vastgoed. Vaak krijgen wij de vraag wat nu de belangrijkste eigenschappen zijn die je nodig hebt om succesvol een portefeuille op te bouwen. Dat zijn er natuurlijk diverse, echter wat wij gezien hebben in al die jaren is dat onder andere mindset, netwerk en onderhandelen toch wel fijne skills zijn om succesvol te worden in het vastgoed. Gelukkig kan je deze skills ook ontwikkelen en jezelf hierin oefenen en groeien.

Tijdens vorige Masterminddagen zijn we uitgebreid ingegaan op diverse onderwerpen zoals Mindset, Netwerken en succesvol een vastgoedportefeuille opbouwen. 

Tijdens de Vastgoed Masterminddag zul jij antwoord krijgen op vele vragen, maar heb je daarnaast ook de kans om antwoord te krijgen op alle andere vragen die jij hebt over de vastgoedmarkt. Deze Masterminddag is de uitgelezen mogelijkheid om te leren, ontmoeten en inspiratie op te doen.

Gastsprekers

We hebben een aantal zeer ervaren vastgoedprofessionals in huis gehaald die hier graag hun ervaring delen. Vrijwel al deze professionals hebben naast een heleboel expertise in hun vakgebied, ook zelf een vastgoedportefeuille. Zij begrijpen dus als geen ander hoe een vastgoedbelegger denkt.

Zo zal fiscalist Izaak Koppejan de actualiteiten behandelen die voor vastgoedbeleggers van toepassing zijn.

Voor wie?

Wil jij je vermogen beschermen tegen de hoge inflatie? Of heb jij overwaarde in je woning die je aan het werk wil zetten? Wellicht beschik je over spaargeld wat op de bank enorm aan koopkracht verliest door de inflatie? En overweeg jij te starten met het beleggen in vastgoed als hedge tegen inflatie of als alternatief om meer rendement te maken? Of wellicht als aanvulling op je pensioen omdat je bijvoorbeeld ondernemer bent. Heb je al een aardige portefeuille en wil jij graag verder groeien in het vastgoed? In al deze gevallen is deze Vastgoed Masterminddag voor jou interessant.

Dagprogramma

De inloop is vanaf 9.30 uur waarna we het ochtendprogramma om 10.00 uur starten. 

Na het ochtendprogramma wordt de lunch verzorgd en vanzelfsprekend is er de gehele dag voldoende koffie en thee aanwezig.

In de middag hebben we op een leuke en ongedwongen manier diverse experts vanuit verschillende vastgoeddisciplines aan het woord die meer vertellen over hun expertise en wat ze voor startende en groeiende beleggers kunnen betekenen. Ook heb je hier direct de mogelijkheid om de vragen te stellen waar je tegenaan loopt.

Netwerkborrel

We sluiten onze Vastgoed Masterminddagen altijd af met een netwerkborrel. Een ideale manier om op een informele, ongedwongen sfeer ervaringen en kennis te delen met andere vastgoedbeleggers en om je netwerk verder uit te breiden. ‘Your network is your net worth’ is een veel gehoorde uitspraak, dus maak van deze gelegenheid gebruik om nieuwe beleggers te leren kennen.
Hoe pakken anderen het aan? Welke ervaringen kun jij meenemen bij het aankopen van jouw allereerste beleggingspand of bij het opschalen van je vastgoedportefeuille?

Mark van der Pol vastgoed

Mark van der Pol – De Vastgoedbegeleider

is sinds 2006 actief als vastgoedinvesteerder. Inmiddels omvat zijn portefeuille enkele tientallen appartementen, studentenwoningen, kamerverhuurpanden, winkelpanden, kantoren en eengezinswoningen. Weet altijd op een creatieve manier financiering rond te krijgen.
Vind het prettig om met anderen samen te werken en kennis te delen. Hij leert zijn cursisten alle stappen die zij moeten doorlopen van het zoeken, aankopen tot verhuren van een beleggingspand.
Onder het motto ‘Als je niet kan delen kan je ook niet vermenigvuldigen’ heeft hij al verschillende samenwerkingen uitgevoerd.

vastgoedbegeleider.nl

Izaak Koppejan – Fiscalist en belastingadviseur

is sinds 2003 werkzaam als belastingadviseur en heeft sinds 2014 zijn eigen belastingadvieskantoor. Als fiscalist staat hij vooral ondernemers en vastgoedbeleggers bij. Is zelf ook tevens een zeer ervaren vastgoedbelegger met meerdere panden in portefeuille. 
Izaak is afgestudeerd fiscaal econoom en doorliep na zijn universitaire studie de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Thans is hij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. 

dkbelastingadvies.nl

En nog andere gastsprekers…

Bestel tickets tijdelijk voor €247

Bekijk hier een impressie van de Vastgoed Masterminddag van september 2021 in Vught