Vastgoed Masterminddag

Datum

zaterdag 11 november 2023

Programma

10.00u tot 18.00u
Inloop 9.30 u

Locatie

Bavaria Brouwerijcafe,
Heuvel 5, Lieshout

Investering

€ 347,- incl. BTW

Vastgoed Masterminddag

De vastgoedmarkt in Nederland is volop in beweging. Door de aangekondigde stapeling van diverse nieuwe wet- en regelgeving en de ingevoerde aanpassingen in box 3 staat er nogal wat te veranderen voor de vastgoedbelegger. Is beleggen in vastgoed anno 2023 nog wel interessant? is er nog wel rendement te maken en een positieve cashflow te genereren?

Veel vastgoedbeleggers zijn gestart met beleggen in vastgoed om bijvoorbeeld een pensioen op te bouwen als ondernemer of om een extra inkomen op te bouwen om een AOW of pensioen aan te vullen in de toekomst. Het is natuurlijk ontzettend zuur als de overheid vervolgens de spelregels gaat aanpassen waardoor je rendement, en dus in veel gevallen je (aanvulling op) pensioen in rook op gaat. Gelukkig zijn er nog voldoende kansen in de markt en zijn er ook veel acties die je kan nemen om te zorgen dat je portefeuille beter beschermd is tegen de aanstaande regelgeving.

Tijdens de Vastgoed Masterminddag zul jij antwoord krijgen op vele vragen, maar heb je daarnaast ook de kans om antwoord te krijgen op alle andere vragen die jij hebt over de vastgoedmarkt. Deze Masterminddag is de uitgelezen mogelijkheid om te leren, te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Bestel tickets

Gastsprekers

We hebben een aantal zeer ervaren vastgoedprofessionals in huis gehaald die hier graag hun ervaring delen. Vrijwel al deze professionals hebben naast een heleboel expertise in hun vakgebied, ook zelf een vastgoedportefeuille opgebouwd. Zij begrijpen dus als geen ander hoe een vastgoedbelegger denkt en waar de vastgoedbelegger de komende jaren mee te maken krijgt.

Voor wie?

Deze Vastgoed Masterminddag is voor ondernemers die een stukje van het ondernemersvermogen willen aanwenden om een passieve cashflow op te bouwen of pensioen willen opbouwen voor de toekomst. Echter ook alle particulieren die overwegen om de overwaarde van hun woning aan te wenden voor vermogensopbouw of die hun spaargeld willen beschermen tegen de hoge inflatie. Bestaande vastgoedbeleggers zijn zeker welkom om te leren welke stappen er gezet kunnen worden om je portefeuille voor de aankomende regelgeving te beschermen. Heb je al een aardige portefeuille en wil jij graag verder groeien in het vastgoed? In al deze gevallen is deze Vastgoed Masterminddag voor jou interessant.

Dagprogramma

De inloop is vanaf 9.30 uur waarna we het ochtendprogramma om 10.00 uur starten. 

Na het ochtendprogramma wordt de lunch verzorgd en vanzelfsprekend is er de gehele dag voldoende koffie en thee aanwezig.

In de middag hebben we op een leuke en ongedwongen manier diverse experts vanuit verschillende vastgoeddisciplines aan het woord die meer vertellen over hun expertise en wat ze voor startende en groeiende beleggers kunnen betekenen. Ook heb je hier direct de mogelijkheid om de vragen te stellen waar je tegenaan loopt.

Netwerkborrel

We sluiten onze Vastgoed Masterminddag af met een netwerkborrel. Een ideale manier om op een informele, ongedwongen sfeer ervaringen en kennis te delen met andere vastgoedbeleggers en om je netwerk verder uit te breiden. ‘Your network is your net worth’ is een veel gehoorde uitspraak, dus maak van deze gelegenheid gebruik om nieuwe beleggers te leren kennen.
Hoe pakken anderen het aan? Welke ervaringen kun jij meenemen bij het aankopen van jouw allereerste beleggingspand of bij het opschalen van je vastgoedportefeuille?

Bestel tickets
Mark van der Pol vastgoed

Mark van der Pol – De Vastgoedbegeleider

is sinds 2006 actief als vastgoedinvesteerder. Inmiddels omvat zijn portefeuille enkele tientallen appartementen, studentenwoningen, kamerverhuurpanden, winkelpanden, kantoren en eengezinswoningen. Weet altijd op een creatieve manier financiering rond te krijgen. “Een goede deal vindt altijd financiering” is niet voor niets een veel gehoorde uitspraak van hem.

Hij krijgt energie van het begeleiden en coachen van andere vastgoedbeleggers en om zijn kennis te delen. Hij leert zijn mentees alle stappen die zij moeten doorlopen van het zoeken, aankopen tot verhuren van een beleggingspand. Vanzelfsprekend binnen de wet- en regelgeving van de huidige markt.
Onder het motto ‘Als je niet kan delen kan je ook niet vermenigvuldigen’ heeft hij al verschillende samenwerkingen uitgevoerd.

vastgoedbegeleider.nl

Arnold van Hengstum – CCO bij Nestr Smart Finance

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen en combinatiepanden. Het kleine, professionele team financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers.

Zij willen het aanvragen, accepteren en beheren van vastgoedfinancieringen dus zo simpel en snel mogelijk doen. Anders dan anderen. Gebruik maken van de moderne techniek, daar waar het anno nu nog steeds gebruikelijk is om handmatig fysieke dossiers te verwerken. Simpel is echter moeilijker dan je denkt. Uiteraard willen wij, voor jouw en onze veiligheid, wel een gedegen acceptatie verrichten, zodat Nestr je nog lang kan helpen met het realiseren van jouw dromen en ambities: het uitbouwen van je vastgoedportefeuille. 

Wij begrijpen echter heel goed dat een financiering geen maanden op zich moet laten wachten. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. Nú is namelijk het moment!

https://www.nestr.nl/ 

Thijs Verlangen – Vermogensplanner

Thijs is een jonge, gedreven ondernemer met een missie. Inmiddels investeert Thijs al elf jaar en heeft hij een grote portefeuille met aandelen, crypto, grondstoffen en vastgoed. Daarnaast heeft hij een Master of Science (MSc) graad behaald aan de Nyenrode Business Universiteit en heeft hij liefde voor wetenschap ontwikkeld.

Uit een eerdere opleiding heeft hij een ingenieur (ing) graad behaald en is de liefde voor data gevormd. Dagelijks houdt hij zich bezig met het combineren van wetenschap en data omtrent het onderwerp investeren, met de praktijk. Wat werkt er nou echt? Naast zijn investeringservaring inclusief alle gemaakte fouten, heeft hij tevens zowat alle financiële boeken en wetenschappelijke studies gelezen over het onderwerp investeren. Nu is het tijd om deze kennis door te geven, maar dan beknopt, want ingewikkeld hoeft het echt niet te zijn.

verlangenfinance.nl/

Michel Klaassen – EPA-W & EPA-U adviseur,  huurprijsoptimalisatie en projectbegeleiding

Hoe verbeter je de verhuurbaarheid van je vastgoedportefeuille? Hoe verbeter je de functionaliteit en energieprestaties van je vastgoed? Hoe ga je van een onrendabele naar een rendabele vastgoedinvestering? 

Deze en andere vragen staan vandaag de dag centraal, door de invloed van de energiecrises, torenhoge inflatie, opgelopen rente, gestegen bouwkosten en natuurlijk de overkill aan politieke veranderingen die op stapel staan. 

Michel heeft de antwoorden op deze vragen en voorziet je graag in doeltreffend advies. Michel heeft door zijn studie Bouwkunde, trainingen en cursussen ten tijde van meerdere vastgoed gerelateerde functies ruime ervaring opgedaan in beheer en onderhoud van vastgoed. 

pbov.nl

En nog andere gastsprekers…

Bestel hier je tickets voor slechts €347

Bekijk hier een impressie van vorige Vastgoed Masterminddagen:

Maart 2023 – Lieshout:

Oktober 2022 in Lieshout:

September 2021 in Vught